CaravanRepair®

Wat is CaravanRepair®?

CaravanRepair® is een Europese keten van specialisten op het gebied van caravan- en camperschade, die geen herstellingen uitvoert aan stacaravans of chalets. Wij begrijpen dat schade aan uw caravan of camper altijd onverwachts komt en dat dit voor iedereen kan gebeuren. Gelukkig is CaravanRepair Group actief in verschillende landen en hebben wij een landelijk dekkend netwerk van specialisten in Nederland die uw schade professioneel en vakkundig kunnen repareren. Met jarenlange ervaring in caravan- en camperreparaties zijn onze CaravanRepair® specialisten goed opgeleid en hebben zij vele soorten reparaties uitgevoerd.

Bij CaravanRepair® nemen we alle extra zorgen die gepaard gaan met caravan- of camperschade graag uit handen. Wij zorgen voor een snelle en goede afwikkeling met uw verzekeraar, en ons systeem wordt erkend door alle verzekeraars. Wij begrijpen dat caravan- of camperschade al vervelend genoeg is en willen dit proces voor u zo soepel mogelijk laten verlopen.

Professioneel herstel van caravanschade

Dankzij ons gepatenteerde reparatiesysteem kunnen we alle geprofileerde wanden van caravans en campers onzichtbaar herstellen. Of het nu gaat om een kleine deuk, hagelschade, scheuren, vochtschade of een krasdeuk, wij kunnen het snel, vakkundig en onzichtbaar herstellen. Daarnaast biedt CaravanRepair® op alle door ons uitgevoerde caravanwand reparaties een levenslange garantie! *

Hoe werkt CaravanRepair®?

Om in een paar woorden uit te leggen hoe CaravanRepair® werkt is vrij lastig, daarom hebben we deze duidelijke demonstratievideo mogen plaatsen. Als je meer wilt weten over CaravanRepair®, klik dan gerust op play of neem direct contact met ons op.

Hoe plan ik een reparatie in?

Er zijn verschillende manieren om een reparatie in te plannen. U kunt contact met ons opnemen, dat is de makkelijkste manier. Wilt u gelijk al wat verdere stappen ondernemen, dan kunt u ook het schadeformulier van CaravanRepair® invullen via de onderstaande button.