Verhuur

Wat kunt u bij ons huren?

Fietsen

Ontdek Catalonië met één van de tweewielers van Caravanstalling Spanje

Koelkasten

Om wat extra koelruimte te creëren tijdens uw vakantie aan de Costa Brava

Airco's

Voor wat frisse lucht tijdens uw verblijf bij hoge Spaanse temperaturen

Fiets huren Costa Brava

Als u op zoek bent naar een leuke en actieve manier om de Costa Brava te verkennen, dan is het huren van een fiets zeker de moeite waard. Met de wind in uw haren en de zon op uw gezicht kunt u op uw eigen tempo de prachtige kustlijn en het achterland van deze populaire vakantieregio ontdekken.

Bij het huren van een fiets op de Costa Brava zijn er verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een stadsfiets om de mooie dorpjes en stadjes te verkennen, maar ook voor een mountainbike als u liever de natuur in trekt. 

Direct reserveren? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Koelkast huren Costa Brava

Bent u van plan om naar de Costa Brava te reizen en heeft u een koelkast nodig voor uw verblijf? Overweeg dan om een ​​koelkast te huren bij een van de vele verhuurbedrijven in de regio. Door een koelkast te huren in plaats van er een te kopen, bespaart u geld en hoeft u zich geen zorgen te maken over het transporteren van een grote en zware koelkast van huis naar uw vakantiebestemming.

Het huren van een koelkast op de Costa Brava is ook een milieuvriendelijke optie. In plaats van het kopen van een nieuwe koelkast die misschien niet nodig is, kunt u een gebruikte koelkast huren die nog steeds in uitstekende staat verkeert. Dit bespaart niet alleen grondstoffen en energie, maar vermindert ook de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd.

Vul het formulier in als u een koelkast wilt huren en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Airco huren Costa Brava

Bent u op zoek naar een airco om te huren voor uw vakantie in Costa Brava? Zoek niet verder! Wij bieden hoogwaardige airconditioning units aan voor een aangename en comfortabele vakantie-ervaring.

Met onze airconditioning units kunt u genieten van koelere temperaturen tijdens de warme zomerdagen in Costa Brava. Onze units zijn betrouwbaar, energiezuinig en eenvoudig te bedienen. 

Waarom zou u tijdens uw vakantie in Costa Brava lijden onder de hitte? Huur nu onze airco units en geniet van een comfortabele en ontspannen vakantie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze airco verhuur service.