Diensten

Onze diensten

Reparaties

Van kapotte ramen tot aan het vervangen van de banden

Onderhoud

Zodat u ieder jaar weer veilig vakantie houden kunt

Schoonmaak

Fris & fruitig uw vakantie aan de Costa Brava beginnen én afsluiten

Transport

Uw caravan veilig en snel van A naar B en op de juiste plek

Reparaties caravans

Bent u op vakantie in Costa Brava en heeft u pech met uw caravan? Kom dan bij ons langs en wij helpen u met verschillende reparaties voor uw caravan. Van het wisselen van banden tot aan remrevisies. Bovendien repareren we dakluiken, ramen en de airconditioning van uw caravan in een goede werkplaats met ervaren monteurs.

Als u in de buurt bent en pech heeft, kunt u onze website bekijken of contact met ons opnemen.

Onderhoud caravans

Als u in de Costa Brava woont en een caravan heeft of op vakantie gaat naar de Costa Brava, neem dan geen risico en breng uw caravan naar ons toe voor onderhoud.  Wij doen voor u een controle om te kijken of alles nog goed is. We checken of de banden nog goed zijn, of de elektra nog goed is, enzovoort.

Twijfel niet en laat uw caravan voor de zekerheid bij ons checken, zodat u veilig met uw caravan door de Costa Brava gaat!

Schoonmaak van caravans

Hygiëne van uw caravan is erg belangrijk. Bent u op vakantie is de Costa Brava of gaat u er nog naar toe? Kom bij ons langs en wij geven u caravan een goede schoonmaakbeurt. We bieden verschillende beurten aan de buiten- en binnenkant van uw caravan.

Bekijk onze website voor de verschillende aanbevelingen of neem contact met ons op

Transport

Gaat u op vakantie naar de Costa Brava? Wij helpen u graag om uw caravan veilig van a naar b te brengen. Wij bieden een transport service waarbij wij uw caravan op de afgesproken dag en tijd leveren op de camping waar u verblijft. Tijdens het transport is uw caravan bij ons verzekerd.

Bekijk onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.