Categorie

Caravelair

6,750.00

Specificaties

Merk Caravelair Sanitair
Model Antares 400 Luxe Ambiance
Badruimte Wastafel
Bouwjaar 2005
Toilet Vast toilet
Opbouw lengte 4 meter
Totale lengte 5,85 meter Voortent/Luifel Voortent
Slaapplaatsen 4
Extra’s  Boiler
Keuken Gas kachel
Indeling Kopkeuken achter
Voorzieningen 3 pits gasstel / wastafel / Koelkast
Slapen
Bed 1 Vast bed 2 persoons bed voorin
Bed 2 Treinzit 2 persoons bed  zijkant

Beschrijving

Zeer mooie compacte caravan met een eigen gewicht van maar 785 kg en een laadvermogen van 215 kg. Fijne caravan om mee te touren. Heel netjes van zowel binnen als buiten. Alle caravans krijgen van ons nog een uitgebreide service beurt en wordt gondig van binnen en buiten gereinigd.

Meer informatie ontvangen?

Veelgestelde vragen

Als je overweegt een gebruikte caravan te kopen, is het raadzaam eerst gedetailleerde informatie in te winnen voordat je de aankoop doet. Zoeken naar een geschikte caravan is niet altijd makkelijk zonder ervaring. Over het algemeen is het het meest plausibel om een jaartje rond te kijken naar het gewenste model en je toe te leggen op je vertrouwde camperdealer.

Ook onervaren kampeerders met onze meer dan 20 jaar ervaring adviseren wij om het perfecte campermodel voor je te vinden. Zo koop je een caravan die precies bij jou en jouw wensen past.

De vraag naar gebruikte caravans kan soms afnemen, wat te merken is aan het vaak toenemende aanbod van gebruikte caravans. Veel camperdealers stemmen hun assortiment campers, bestelwagens en caravans vervolgens af om zich voor te bereiden op de nieuwe verkoop. Ook gebruiken wij deze tijd om ons aanbod en onze voorraad gebruikte caravans perfect voor jou te presenteren.

Breng eerst uw wensen in kaart: met hoeveel personen reist u, wat voor soort reizen wilt u gaan maken, hoe vaak bent u van plan de camper te gaan gebruiken? Zo kunt u zelf alvast een beeld krijgen bij uw behoeftes.

De keuze van de camper die het beste bij uw wensen past volgt uit het volgende stappenplan. De eerste keuze is het type camper.

BUSCAMPER


Een buscampers is feitelijk een bestelbus die omgebouwd is tot camper. Buscampers zijn over het algemeen geschikt voor twee tot vier personen en zijn lekker compact om mee te rijden. Het voordeel van een buscamper is dat je deze kan gebruiken als tweede auto. Buscampers kunnen over het algemeen op een gewone parkeerplaats staan. Het nadeel is dat er iets minder leefruimte is dan bij andere types.

CAMPERVAN


Dit is een relatief nieuw type die het gat tussen de buscamper en de semi integraal camper dicht. De voordelen van beide types zijn verenigt in de CamperVan. Dit model is compact maar heeft, ondanks vergelijkbare lengte en breedte toch meer leefruimte dan de buscamper. Dit komt door de rechte opbouwwanden. Dit type wordt vaak gekozen door stellen zonder meereizende kinderen.

SEMI INTEGRAAL


Doordat er geen slaapplaats boven de cabine is gemaakt, oogt dit model sportief en vang je relatief weinig wind waardoor het brandstofgebruik ook lager is. Semi integraal campers zijn te koop in diverse lengtes, variërend van ca. 5.50 tot 7.50 mtr. en met verschillende indelingen. Soms hebben deze types een hefbed zodat ze over het algemeen geschikt zijn voor 2 tot 4 personen.

INTEGRAAL


|Aantal bedden en bedopstelling

Als eerste keuze bezoekt u tijdens de vakantie vaak steden, wilt u ruimte, wilt u met de camper op wintersport? En niet erg belangrijk, welke wensen heeft u met betrekking tot de bedopstelling. wat is uw wens wat betreft de bedden: wilt u graag ruim en comfortabel liggen of verkiest u leefruimte boven slaapruimte?

Daarnaast kunt u kiezen voor een bepaalde interieurstijl en mate van luxe. En wellicht wilt u graag bepaalde camperaccessoires kunnen opbouwen. In onderstaande antwoorden lichten wij dit verder toe. Maar uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom waarin wij alle tijd nemen om met u mee te denken en van goed advies te voorzien.