Barrelchallenge Noordkaap 2024

Onze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door:

Barrelchallenge Team Costa Brava

De Barrelchallenge naar de Noordkaap, die Team Costa Brava in februari 2024 aangaat, belooft een avontuurlijke en opwindende reis te worden. Het team heeft gekozen voor de uitdagende route naar de Noordkaap, waarbij ze een opmerkelijke keuze hebben gemaakt met hun voertuig: een Audi A6 Allroad 2.5 TDI uit het jaar 2002 met 265.000 km op de teller.

De keuze voor deze specifieke auto voegt een extra laag van avontuur toe aan de uitdaging, aangezien ze de betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun voertuig op de proef zullen stellen gedurende de hele reis. Met 180PK onder de motorkap belooft de Audi A6 Allroad hen niet alleen comfortabel door verschillende terreinen te loodsen, maar ook de nodige kracht te leveren voor het overwinnen van de uitdagende omstandigheden op weg naar de Noordkaap.

Met een kilometerstand van 265.000 km getuigt de auto van zijn geschiedenis en betrouwbaarheid. Desondanks wordt er nog flink gesleuteld aan de auto, om deze optimaal voor te bereiden op deze barre tocht!

Team Costa Brava zal gedurende de reis updates delen via online en sociale media-kanalen, waardoor sponsors, fans en het algemene publiek de kans krijgen om de reis van dichtbij te volgen. Het avontuur belooft niet alleen spannend te zijn voor het team, maar ook boeiend voor iedereen die geïnteresseerd is in de uitdagingen en hoogtepunten van de Barrelchallenge naar de Noordkaap.

Sponsor ons!

Bij onze barre tocht richting de Noordkaap, hebben wij wat hulp nodig… 

Dit unieke evenement, waarbij we een oude barrelauto door Europa navigeren richting de Noordkaap, biedt niet alleen een onvergetelijke ervaring voor ons team, maar ook een fantastische kans voor jouw bedrijf of organisatie om deel uit te maken van dit avontuur en jouw merk te associëren met positiviteit, doorzettingsvermogen en teamgeest.

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en zijn op zoek naar partners die ons willen ondersteunen op deze reis. Als sponsor van Team Costa Brava krijg je niet alleen zichtbaarheid op onze voertuigen en uitrusting, maar ook op onze online en sociale media-kanalen, waar we regelmatig updates delen over onze voorbereidingen en het avontuur zelf.

Jouw steun zal niet alleen de realisatie van dit avontuur mogelijk maken, maar ook een blijvende indruk achterlaten op een divers publiek.

Mocht je interesse hebben, vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sponsorformulier